WORLD ART HOUSE is een plek waar hedendaagse kunst uit binnen- en buitenland centraal staat. De sfeervolle galerie en beeldentuin zijn plaatsen waar zowel kunst- als tuinliefhebbers zich thuis voelen. World Art House staat voor humaan zakelijk handelen, waarbij professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid voorop staan.

WIJ ZIJN OP 7 & 8 JULI GESLOTENVAN 21 MEI - 1 SEPTEMBER 2018 ZOMEREXPOSITIE met werk van o.a. MAARTJE VAN DEURSEN, MARJOLEIN MARKINK, PIET BRUMMELBOS EN PIM TIMMERMANSBEELDENTUIN
In de prachtig gelegen beeldentuin staat naast een vaste collectie beelden ieder seizoen een wisselend aanbod van beelden uit binnen- en buitenland.

GALERIE
In de sfeervolle galerie staan kastjes van Maartje van Deursen en lampen van Piet Brummelbos en Corine van der Werf. Ook zijn de olieverfschilderijen van NORBERT SIMONS te bewonderen..

WORKSHOPS
Op verzoek organiseren wij beeldhouwworkshops voor groepen vanaf 6 personen.
GLASWORKSHOP
Op 18 augustus vindt de volgende glasworkshop plaats.

OPENINGSTIJDEN
1 april - 1 november 2018 van donderdag t/m zondag 11.00 - 17.00 uur.
TOEGANG: gratis


WORLD ART HOUSE WELL
ELSTEREN 11, 5855 AS WELL (LB)
Tel.0478 502900
info@worldarthouse.nl


ROUTEBESCHRIJVING
A73 Nijmegen-Venlo, afslag Venray, richting Maasduinen Wanssum (N 270), door Wanssum naar N 271, op rotonde richting Nijmegen / Well, tweede straat links Elsterendijk, deze gaat over in Elsteren, na 1km. rechts op de hoek.

WORLD ART HOUSE is verbonden met WORLD ART FOUNDATION